Організаційно-економічний механізм розвитку аграрних формувань з виробництва зернових - Лакіш, Ліліана (ТзОВ «Ліга-Прес», 2017)
У сучасних умовах ринкової трансформації економіки і суспільства України виняткове значення набуває наукове обґрунтування економічної стратегії, спрямованої на досягнення стійкого економічного зростання і підйому на основі вдосконалення організаційно-економічного механізму підприємств. До сих пір впроваджувана система вільного підприємництва не забезпечувала таких прогресивних зрушень. Багато в чому це результат необгрунтованої ринкової економіки і майже повного ігнорування державних методів її регулювання.