Дослідження вимірювальних перетворювачів товщини діелектричного покриття металевих поверхонь з часовим представленням інформації - Шабатура, Ю. В.; Овчинников, К. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Виконано детальний аналіз фізичних принципів функціонування індуктивно-резонансного вимірювального перетворювача з часовим поданням інформації. Здійснений синтез математичної моделі такого вимірювального перетворювача. Теоретично виведено рівняння перетворення та проаналізовано основні метрологічні характеристики. The detail analysis of physical functional principles of inductive-resonance measuremen converter was produced. The mathematical model of such measurement converter was created. Equation of conversion was theoretically deduced and basic metrological characteristic was analyzed.