Оптимізація формування мікросфер структури “ядро–оболонка” - Петріна, Р. О.; Новіков, В. П.; Троцький, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Проведено оптимізацію результатів експериментальних досліджень щодо складу мономерної суміші і умов формування полімерних мікросфер структури “ядро—оболонка”. Optimization of results of experimental researches about both the composition of a monomeric admixture and conditions of formation of polymeric microspheres with structure “core—shell” was investigated.