Сучасний стан водних ресурсів Львівської області - Сай, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проаналізовано на основі вивченого матеріалу сучасний стан водних ресурсів. Визначено основні напрями у галузях охорони і використання водного фонду. The modern state of waters resources is analysed in the article on the basis of the studied material. Basic directions are certain in industry of guard and use of water fund.