Лімітуюча стадія масоперенесення селеніду цинку в квазізакритій системі - Білинський, Ю. М.; Захар’яш, О. С.; Лахоцький, Т. В.; Лобойко, В. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Вивчались процеси сублімації селеніду цинку в динамічному вакуумі. Експериментально показано вплив конструкції випаровувача на процес сублімації. Встановлено співвідношення діаметрів випаровувача і його діафрагми, при якому швидкість сублімації ZnSe досягає максимального значення. The processes of sublimation of zinc selenide in the dynamic vacuum were studied in this work. The influence of construction of vaporizer on the process of sublimation was experimental shown. It was determined the correlation of diameters of vaporizer and its diaphragm, at which the velocity of sublimation of ZnSe attains the maximum value.
Keywords: 612.315.592