Могила Броніслава Антонія Шварце (07.10.1834-18.02.1904). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Могила Броніслава Антонія Шварце — інженера, очільника Січневого повстання 1863 р., політичного в'язня. Надгробок — скульптурна композиція скали на якій лежить розкрита книга з інскрипцією про померлого. Автор скульптури — Олександр Загорський.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, учасники Січневого повстання 1863 р., Броніслав Антоній Шварце, Bronisław Antony Schwarze, скульптура, Олександр Загорський, Aleksander Zagórski, надгробок, могила.