Порогове декодування згорткових кодів - Волошок, В. О.; Глухов, В. С.; Ліпіч, К. І.; Юрчук, А. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Описано принцип завадостійкого кодування інформації за допомогою згорткових кодів, а також побудову порогового декодера для їх розкодування. In this article principle of antinoise code of information is described by trellis codes, and also construction of threshold decoder for their decoding.