Впровадження енергозберігаючих заходів під час реконструкції житлових будинків - Ярослав, В. Ю.; Четербок, А. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Дано кількісну оцінку споживання теплової енергії в існуючій житловій забудові. Визначено ефективність заходів з термомодернізації, які розглядаються під час проведення енергоаудиту. In this article the quantitative estimation of heat consumption for civil buildings is presented. Ways of thermorenewal process needed for consideration at energy audit carrying out are proposed.
Keywords: термомодернізація; споживання теплової енергії; thermorenewal process; estimation of heat consumption