Методика корегування та уточнення вихідних даних електромагнітного гістерезису за допомогою вейвлет – аналізу - Кирик, В. В.; Лутчин, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено особливості роботи з кривими намагнічування процесу гістерезису для різноманітних марок електротехнічної сталі та діаметрів осердь. Запропоновано універсальну модель виявлення відхилень значень кривої намагнічування отриманих дослідним шляхом та методика уточнення достовірного значення.
Keywords: крива намагнічування; гістерезис; вейвлет– перетворення