Особливості електронних архівів - Варенко, Володимир; Клімчук, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
The paper describes main features of digital archives. These characteristics are listed in the paper. Short summary for each of them are given.
Keywords: архів; електронний архів; електронний документ; зберігання; доступ; інформаційні технології