Застосування частотного символьного методу до багатоваріантного аналізу лінійних параметричних кіл - Шаповалов, Ю. І.; Мандзій, Б. А.; Смаль, Д. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто застосування частотного символьного методу до багатоваріантного аналізу лінійних параметричних кіл на підставі визначення їх чутливості.In this paper are considered the application of frequency symbolic method to multivariate analysis of linear parametric circuits on the basis of determining of their sensitivity.
Keywords: лінійні параметричні кола; відхилення параметрів; частотний символьний метод; чутливість кіл; linear parametric circuits; deviation of parameters; frequency symbolic method; sensitivity of circuits