Сучасний стан та перспективи розвитку швейної промисловості України - Плотніченко, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено стан та проблеми швейної промисловості України, визначено перспективні напрями розвитку швейних підприємств на основі зіставлення факторів впливу зовнішнього і внутрішнього середовищ. The article investigates the status and problems of garment industry of Ukraine defined the perspective directions of clothing companies based on comparison of impacts of external and internal environment.
Current state and prospects of garment industry of Ukraine
Keywords: легка промисловість; швейна промисловість; давальницька сировина; фактори зовнішнього і внутрішнього середовищ; light industry; garment industry; raw materials supplied; factors of external and internal environment