Львівські еврейські духовні конституції: синагога та цвинтар - Іванов, С. О.; Криворучко, Ю. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Досліджується історія, культура та архітектура давніх єврейських цвинтарів та синагог Львова XIV-XIX ст. як обєктів культурної та духовної спадщини Львова.