Українського модерну у Львові – споруда колишньої дяківської бурси - Рудницький, А. М.; Сільник, 0. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Подано спробу проаналізувати з погляду стилю одну із споруд Львова початку XX ст. – колишню дяківську бурсу.