Ефективне обчислення дискретного перетворення Хартлі на основі циклічних згорток - Процько, І. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто узагальнений підхід ефективного обчислення дискретного перетворення Хартлі (ДПХ) на основі циклічних згорток. Підхід ґрунтується на приведенні матриці аргументів і матриці знаків дійсного базису ДПХ до еквівалентних циклічних секцій. The general method of efficient computation discrete Hartley transform using of circular convolutions is considered. The method is based on the presentation of the matrix of arguments and signs of the real basis the discrete Hartley transform to the equivalent cyclic sections.
Keywords: дискретне перетворення Хартлі; твірний масив; циклічна згортка; discrete Hartley transform; hash array; cyclic convolution