Тенденції інвестування національного господарства - Пирог, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати дослідження інвестиційної діяльності в Україні, встановлено тенденції інвестування, що склались протягом 2000–2011 рр., та запропоновано інвестиційні вимоги, критерії для забезпечення розвитку національного господарства постіндустріального типу. The article presents the results of research of investment activity in Ukraine, establish investment trends during 2000–2011 and propose investment requirements, criteria for development of the national economy postindustrial type.
Investment trends of the national economy
Keywords: національне господарство; інвестиції; інвестиційна діяльність; інновації; види економічної діяльності; інвестиційні вимоги; постіндустріальне суспільство; Україна; national economy; investing; investment; innovation; economic activities; investment requirements; postindustrial society; Ukraine