Застосування сейсмофаціального аналізу для виявлення карбонатних і теригенних акумулятивних об'єктів у відкладах середнього і нижнього карбону (південна прибортова зона ДДЗ) - Несіна, Н. І.; Єнгаличева, Г. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наводяться результати сейсмофаціальних досліджень карбонатних і теригенних відкладів середнього і нижнього карбону південної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини (Ливенське газоконденсатне родовище і Бритайська-Північно-Герсеванівська ділянка). При інтерпретації отриманих результатів були закартовані акумулятивні об'єкти у карбонатних і теригенних відкладах. Приводятся результаты сейсмофациальных исследований карбонатных и терригенных отложений среднего и нижнего карбона южной прибортовой зоны Днепровско-Донецкой впадины (Ливенское газоконденсатное месторождение и Бритайский-Северо-Герсевановский участок). В процессе интерпретации полученных результатов были закартированы аккумулятивные объекты в карбонатных и терригенных отложениях. Results of seismofacial researchs of carbonate and terrigenous sediments of South Near Board Part of the Dniper-Donets Depression are described (on the examples of Livensky Gas-Condencsate Deposit and Britaiska-North-Gercevanivska Field). Accumulative objects in the carbonate and terrigenous sediments have been described after the interpretation of received results.
Применение сейсмофациального анализа для поиска карбонатных и терригенных аккумулятивных объектов в отложениях среднего и нижнего карбона (южная прибортовая зона ДДВ)
Application of seismofacial analysis for identification of carbonate and terrigenous objects in lower and middle carboniferous sediments (south part of the border zone of DDD)
Keywords: карбон; сейсмофації; карбонатний масив; виклинювання; ДДЗ; ВВ; карбон; сейсмофации; карбонатный массив; выклинивание; ДДВ; УВ; Carboniferous; seismofacies; carbonate massif; thinning; DDD; hydrocarbons