Прогнозування цін продажу земельних ділянок - Петрович, Л.; Петришин, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
На підставі опрацювання масиву статистичних даних про ціни продажу земельних ділянок у різних районах Львівської області виведено рівняння регресії. Встановлено, що з достатнім ступенем точності поліноми четвертого і шостого ступенів відображають ціни продажу земельних ділянок. На основании обработки массива статистических даных о ценах продажи земельных участков в различных районах Львовской области выведены уравнения регрессии. Установлено, что с достаточной степенью точности полиномы четвертой и шестой степени представляют цены продажи земельных участков. On the basis of processing an array of statistics on land sales prices in various parts of the Lviv region derived regression equation. Found that with sufficient precision polynomials fourth and sixth degrees are of the selling price of land.
Прогнозирование цен продажи земельных участков
Price forecasting sales of land
Keywords: земельна ділянка; ціна