Організаційний потенціал господарських систем і його використання - Петрович, Й. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглядаються питання, пов’язані з формуванням організаційно-виробничих форм кластерного типу. Особлива увага акцентується на використанні їх організаційного потенціалу як важливого фактора підвищення ефективності господарювання. The questions, connected to formation of the organizational-industrial forms of cluster type, are considered in the article. The especial attention is given to use of their organizational potential as important factor of managing efficiency's increase.
Keywords: 339.658