Реалізація динамічних моделей елементів електромеханічних систем на мікроконтролерах - Куцик, А. С.; Курка, Р. Р.; Ішкеєв, В. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Описано застосування методу середньокрокових напруг для формування цифрових динамічних моделей елементів електромеханічних систем (на прикладі двигуна постійного струму) та їх реалізацію на мікроконтролері. The application of method of middle-step voltages for forming of digital dynamic models of elements of the electromechanics systems (on the example of d.c. motor) and their realization on a microcontroller is described in the article.
Keywords: цифрова модель; електромеханічна система; мікроконтролер; digital model; electromechanical system; microcontrolle