Військово-політичне становище на українських землях на початку 1920-х рр. та створення Української військової організації - Галайко, Б. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано військово-політичне становище на українських землях на початку 1920-х років та створення Української військової організації, яка продовжила визвольну боротьбу українців за здобуття власної держави. Military and political situation on the territory of Ukraine at the beginning of 1920th and the formation of Ukrainian military organization which continued the liberation struggle of Ukrainians for the obtaining of the own state have been analyzed.