Експериментальне визначення міцнісних характеристик дискретного комірчастого заповнювача - Завірохін, М. І. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2000)
Наведено результати експериментів з визначення міцнісних характеристик дискретного комірчастого заповнювача і тришарових пластин з дискретним комірчастим заповнювачем при різноманітних типах навантажень. Заповнювач і зовнішні шари виготовлені з алюмінію. Наведено зовнішній вигляд і основні геометричні розміри дослідного зразка, а також типи випробовувань і кількість зразків, що були задіяні у кожному з експериментів. Описано методику проведення експериментів, показано схеми випробувань. Зображено зруйновані, в ході експерименту, зразки. Наведено числові результати. Подано аналіз результатів і висновки.