Організація реляційних баз даних за допомогою XML - Жежнич, П. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Визначено правила описання XML-документів, які містять реляційні дані. Описано правила визначення DTD (Document Type Definition) та структури XML- документа, якщо DTD не використовується.

This paper considers rules of XML-documents description that contain relational data. Rules of DTD definition and XML-document structure are described.
Keywords: 004.413