Контроль форми та положення поперечного перерізу і геометричної осі корпусів великогабаритних обертових агрегатів - Кузьо, І. В.; Зінько, Я. А.; Смерека, І. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Для підвищення ефективності діагностування наведені сучасні методи і засоби контролю форми і положення поперечного перерізу та геометричної осі великогабаритних обертових агрегатів неперервної дії. The up to-date methods and measures of control of the shape and position of the cross intersection and geometrical axis of the large scale rotating equipment of continuous are proposed in given report.