Методичний підхід до оцінки кризового стану підприємства - Касьянова, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено теоретичні підходи до визначення ролі кризи у розвитку економічної системи, обґрунтовано доцільність використання кризи підприємства як механізму переходу з одного якісного стану в інший, доведено необхідність динамічного програмування для діагностики кризового стану підприємства, запропоновано структурно-динамічну модель оцінки стійкості підприємства. This paper explores theoretical approaches to the role of crisis in the economic system, feasibility of using the crisis as an enterprise mechanism of transition from one qualitative state to another, the necessity of dynamic programming is proved for diagnose of crisis state of companies, the structural and dynamic model are proposed for evaluating the stability of the company.
Methodological approach to evaluation of the enterprise crisis
Keywords: криза; розвиток підприємства; динамічна модель розвитку системи; crisis; enterprise development; a dynamic model of the system