Методи та засоби діагностування роботи двигуна автомобіля за оцінкою його віброакустичних характеристик - Наконечний, А. Й.; Гетьман, О. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглянуто сутність і потребу в діагностуванні двигунів автомобіля за допомогою аналізу його віброакустичних характеристик. Для покращення аналізу запропоновано використання вейвлет-перетворення сигналів.

The paper presents the essence and necessity of diagnostics of the vehicle’s engine using vibroacoustic characteristics. To improve the analysis, we suggest using wavelet transforming signals.
Keywords: віброакустичний сигнал; двигун внутрішнього згоряння; технічна діагностика двигунів; вейвлет-перетворення; vibroacoustic signal; internal combustion engine; technical diagnostics of engines; wavelet transform; 551.568.85