Правовий господарський порядок в Україні: оптимальне поєднання ринкового саморегулювання економічних відносин суб’єктів господарювання та державного регулювання макроекономічних процесів - Байда, Б. Ф. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
У статті досліджено: правовий господарський порядок в Україні і оптимальне поєднання ринкового саморегулювання економічних відносин суб’єктів господарювання та державного регулювання макроекономічних процесів. В статье исследуется: правовой хозяйственный порядок в Украине и оптимальное сочетание рыночного саморегулирования экономических отношений субъектов хозяйствования и государственного регулирования макроэкономических процессов. The article examines: the legal economic order in Ukraine and the optimal combination of market self-regulation of economic relations of economic entities and state regulation of macroeconomic processes.
Правовой хозяйственный порядок в Украине: оптимальное сочетание рыночного саморегулирования экономических отношений субъектов хозяйствования и государственного регулирования макроэкономических процессов
Legal economic order in Ukraine: an optimal combination of market self-regulation of economic relations of economic entities and state regulation of macroeconomic processes
Keywords: державне регулювання; економічні процеси; верховенство права; нормативно-правове регулювання; безпека суспільства; правовий господарський порядок; государственное регулирование; экономические процессы; верховенство права; нормативно-правовое регулирование; безопасность общества; правовой хозяйственный порядок; government regulation; economic processes; the rule of law; normative-legal regulation; the security of society and legal economic order