Логістичний підхід в управлінні як інноваційна модель розвитку підприємства - Селезньова, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
На основі аналізу і узагальнення основних теоретичних підходів вітчизняних та зарубіжних фахівців з логістики набуло подальшого розвитку поняття логістичного підходу до управління підприємствами в сучасних умовах господарювання. The concept of the logistical approach to management of the enterprises in modern conditions of managing has got the further development at this article, where is analysed and generalized the basic theoretical approaches of domestic and foreign experts in the field of logistic.
Keywords: логістичний підхід; матеріальний потік; система; сфера обігу; сфера виробництва; сфера постачання; logistical approach; material stream; system; sphere of circulation; sphere of production; sphere of distribution