Геодезичне забезпечення реставраційних робіт на прикладі культурно - музейного комплексу "Мистецький арсенал" - Тіщенко, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Наведено приклад геодезичного забезпечення реставраційних робіт історичних споруд на прикладі культурно-музейного комплексу "Мистецький арсенал". Описано технологічну схему геодезичного забезпечення реставрації, наведено нові технічні рішення. Приведено пример геодезического обеспечения реставрационніх работ исторических сооружений на примере культурно-музейного комплекса "Художественній арсенал". Описано технологическая схема геодезического обеспечения реставрации, приведены новые технические решения. In the article make an example of the geodesic providing of restorations works of historical buildings on the example of in a civilized manner-museum complex the "Artistic arsenal" was describe. The flowsheet of conduct of the geodesic is providing of restoration, a was make new technical decisions.
Геодезическое обеспечение реставрационных работ на примере культурно - музейного комплекса "Художественный арсенал"
Geodesic providing of restorations works on the example of in a civilized manner - museum complex the "Artistic arsenal"
Keywords: реставраційні роботи; мистецький арсенал