Організаційно-методичні аспекти обліку капітальних інвестицій для управління товарними запасами підприємств громадського харчування - Чирик, Н. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено організаційно-методичні аспекти обліку капітальних інвестицій та роль капітальних інвестицій інноваційного спрямування в бухгалтерському обліку, визначено основні завдання в обліку та запроваджено додаткові субрахунки другого та третього порядків. Investigational organizationally methodical aspects of account of capital investments and role of capital investments of innovative direction at a record-keeping, certainly basic tasks in an account and the additional sub-accounts of the second and third orders are inculcated.
Keywords: організаційно-методичні аспекти; капітальні інвестиції; organizationally methodical aspects; capital investments