Оцінка якості послуг автосервісу - Тимощук, Олександр Сергійович; Tymoshchuk, Oleksandr Serhiiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Метою дипломної роботи є комплексний аналіз та оцінка якості послуг, що надаються автосервісами, з урахуванням законодавчого регулювання, стандартів та сучасних методів контролю. У дипломній роботі було: ? Здійснено аналіз законодавчого та нормативного забезпечення послуг автосервісів, включаючи нормативні документи, що регулюють їхню діяльність та вимоги до безпеки. ? Розглянуто послуги автосервісів, правила їхнього надання та гарантійного ремонту, а також особливості системи сертифікації послуг з ремонту та технічного обслуговування дорожніх транспортних засобів. ? Проаналізовано та систематизовано методи контролю та оцінки якості послуг автосервісів, включаючи суб'єктивні, об'єктивні методи та методи оцінки клієнтського досвіду. ? Вивчено світовий досвід у сфері стандартизації та оцінки якості автосервісних послуг. Результати, отримані у дипломній роботі «Оцінка якості послуг автосервісу», можуть знайти практичне застосування у діяльності автосервісних підприємств України для підвищення якості обслуговування, забезпечення дотримання стандартів та зміцнення довіри споживачів.

The aim of this thesis is to conduct a comprehensive analysis and evaluation of the quality of services provided by car repair shops, considering legislative regulations, standards, and modern control methods. This thesis: ? Analyzed the legislative and regulatory framework for car service operations, including normative documents governing their activities and safety requirements. ? Reviewed car service offerings, their provision and warranty repair rules, and the specifics of the certification system for road vehicle repair and maintenance services. ? Analyzed and systematized methods for controlling and assessing the quality of car services, including subjective, objective methods, and customer experience evaluation techniques. ? Examined global experience in the standardization and quality assessment of car service operations. The results obtained in this thesis, "Assessment of Car Service Quality," can be practically applied in the operations of Ukrainian car service enterprises to improve service quality,
Car service quality assessment
Keywords: 6.152.00.00