Реалізація інтернет-магазину з використанням інтелектуальної компоненти - Кісь, Я. П.; Іванік, І. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
The systems of electronic commerce and basic types of web payments are considered in this article. The system of electronic commerce is considered on the sale of Cosmetology. The use of intellectual is offered components in this system. The question of integration of websystem is considered with the system of the automated management an enterprise.Розглянуто системи електронної комерції та основні види інтернет-платежів. Розглянуто систему електронної комерції з продажу косметики. Запропоновано вико- ристання інтелектуальної компоненти у цій системі. Розглянуто питання інтеграції веб-системи із системою автоматизованого керування підприємством.
Keywords: система електронної комерції; інтернет-магазин; system of electronic commerce; web shop