Організація контролінгу в Україні: питання теорії та практики - Зоріна, О.А . (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто основні підходи до визначення терміна «контролінг» українськими та закордонними вченими, основні концепції контролінгу, а також визначено основні принципи при організації та впровадженні системи контролінгу на підприємствах України. In the article the basic going is considered near determination of term «kontroling» by the Ukrainian and oversea scientists, basic onceptions of kontrolingu, and also certainly basic principles, during organization and introduction of the system of kontrolingu on the enterprises of Ukraine.
Keywords: контролінг; підприємства України; kontroling; enterprises of Ukraine