Обґрунтування управлінського рішення щодо диверсифікації діяльності машинобудівного підприємства - Скворцов, Б. І.; Цогла, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто теоретичні основи забезпечення оперативного прийняття управлінського рішення щодо диверсифікації діяльності машинобудівного підприємства. Запропоновано метод його обґрунтування, що базується на застосуванні логічних функцій та побудові матриці (3х14), в якій виділено три форми матеріально-технічної реалізації диверсифікації та три групи факторів впливу, на підставі яких приймається рішення. The theoretical bases of operative acceptance for administrative decisions conserning diversification activity of machine-building enterprise are considered. The method which is based on application of boolean functions and construction of matrix (3х14) with three forms of material and technical diversification realization and three groups of influence factors is offered.
Keywords: управління; диверсифікація; форми матеріально-технічної реалізації; фактори впливу; management; diversification; forms of material and technical realization; influence factors