Чинники маркетингового ціноутворення на туристичному ринку України - Суслова, Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено динаміку зовнішніх чинників, що формують середовище для маркетингового ціноутворення на туристичному ринку України. Наведено аналіз економічної ситуації, податкової системи України та зарубіжних країн, темпів інфляції, реальних доходів населення. Виявлено тенденції у конкурентній ситуації на ринку туристичних послуг України, а також у динаміці цін на послуги суміжників / партнерів. The dynamics of the external factors that shape the environment for the marketing of pricing in the tourist market of Ukraine. The analysis of the economic situation, the tax system of Ukraine and foreign countries, the rate of inflation, real incomes. Trends identified in the competitive situation on the market of tourist services in Ukraine, as well as the dynamics of prices for services of subcontractors / partners.
Factors of marketing pricing at the tourist market of Ukraine
Keywords: цінова політика; маркетингове ціноутворення; чинники формування ціни; pricing; marketing pricing; pricing factors