Експериментальні дослідження міцності та деформативності нормальних перерізів сталебетонних балок, підсилених у розтягнутій зоні додатковою стрижневою арматурою без зчеплення - Крамарчук, А. П.; Ільницький, Б. М.; Бобало, Т. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати експериментальних досліджень міцності та деформативності нормальних перерізів сталебетонних балок, підсилених у розтягнутій зоні додатковою стрижневою арматурою без зчеплення. The results of experimental studies of strength and deformability of normal sections beams of steel concrete reinforced in the stretched zone additional reinforcement without a grip.
Keywords: сталебетонні балки; залізобетонні конструкції; змішане армування; зовнішнє армування; напружено-деформований стан; beams of steel concrete; reinforce-concrete constructions; mixed re-enforcement; external re-enforcement; tensely deformed the state