Оцінка нерухомості з метою встановлення іпотечної гарантії - Малолєпши, П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розглянуто елементи механізму оцінювання нерухомого майна, яке є гарантією формування системи відносин з іпотечного кредитування. There is considering the mechanism of evaluation of immovable property, which guarantees the formation of relationships with mortgage lending.