Одержання блок-співполімерів на основі нафтополімерних смол з гідроксильними групами - Гринишин, О. Б.; Самір, Альмаурі; Братичак, М. М. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
На основі нафтополімерних смол з гідроксильними групами та епоксидної смоли БД-22 одержано блок-співполімери. Досліджено основні закономірності синтезу цих продуктів. Запропоновано використовувати блок-співполімери як компоненти захисних антикорозійних покрить.

Block-copolymers based on petroleum resins with hydroxyl groups and epoxy resin ED-22 have been obtained. The main conformities with a law of the such products synthesis were investigated. Obtained block- copolymers can be used as a components of protective incorrodian coatings.