Прикладна математична модель для дослідження періодичних процесів у схемах електропостачання дугових електропечей - Турковський, В. Г.; Турковський, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
In paper presents mathematic model for researching periodic states in electrical supply systems with quick varying and nonlinear loads; the model is based on differential harmonious method.