Особливості оптимального розміщення регіонального логістичного центра в Криму - Ваховська, М. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано макро і мікропідходи до визначення місцезнаходження складу, розкрито їхні особливості, а також виявлено основні й додаткові фактори, що впливають на місце розташування складу й логістичного центра. Зроблено розрахунки за методом "центра тяжіння", вирішене завдання "єдиного середнього" для визначення oптимального розміщення логістичного центра в Криму й дана оцінка отриманих результатів з погляду факторів розміщення логістичного центра. In clause are analysed macro- and microcampaigns to definition of a warehouse`s place of accommodation, their features are opened, and also the basic and additional factors influencing the location of a warehouse and the logistical center are revealed. Calculations on a method of "centre of gravity" are made, the problem of " a uniform average " for definition of optimum accommodation of the logistical center in Crimea is solved and the estimation of the received results from the point of factors of the logistical center`s accommodation is given.