Модель ранжування франшиз потенційними франчайзі - Мирончук, Т. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
На основі методичних рекомендацій з оцінювання економічної ефективності створення і діяльності франчайзингових підприємств розроблено модель ранжування франшиз потенційними франчайзі.

Basing on the applied recommendation in economic efficiency evaluation of establishment and functioning of franchising enterprises the model of franchises ranging by potential franchisees is proposed.
Keywords: 334.752