Дидактична система з можливістю макромоделювання динамічних об’єктів - Матвійчук, Я. М.; Гасько, Р. Т. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Описано спеціалізовану веб-орієнтовану систему з вбудованим модулем аналізу та макромоделювання радіоелектронних схем та динамічних систем і можливості використання для електронної освіти та дидактичних систем. The article describes the specialized web-oriented system with embedded CAD engine for macromodelling of dynamical systems and electronics circuits and its possibilities for e-learning and dystance education.
Keywords: веб-орієнтована система; макромоделювання радіоелектронних схем; web-oriented system; macromodelling of electronics circuits