Могила Яна Ляма (16.01.1838-03.08.1886). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Могила Яна Ляма — письменника-сатирика, журналіста, педагога, учасника Австро-італо-французької війни 1859 р., учасника Січневого повстання 1863 р.. Надгробок — скульптура Богоматері з Дитям, що стоїть на високому постаменті, з нішами для світлин померлих та інскрипцією про них. Станом на 1986 рік світлини померлих втрачено. Автор скульптури — Юліан Марковський. Поле №56.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, письменники-сатирики, журналісти, педагоги, учасники Австро-італо-французької війни 1859 р., учасники Січневого повстання 1863 р., Ян Лям, Jan Lam, скульптура, Юліан Марковський, Julian Markowski, надгробок, могила.