Навчання у Львівській політехніці - (:unkn) unknown (Національний університет “Львівська політехніка”, 2009)
Каталог Національного університету “Львівська політехніка” призначений насамперед для абітурієнтів та студентів молодших курсів університету. Він містить базову інформацію про всі навчальні програми першого циклу (бакалаврат), умови прийому на навчання, структуру та організацію навчального процесу, умови студентського життя, основні нормативні документи. Коротко описано історію Львівської політехніки, наведено необхідну інформацію про науково-навчальні інститути та кафедри університету. Каталог може бути корисним також для студентів інших університетів України, іноземних громадян, які бажають навчатися у Львівській політехніці, та працедавців.
матеріал взятий зі сайту http://lp.edu.ua/index.php?id=3044
Keywords: Національний університет "Львівська політехніка"; навчальний процес; Львівська політехніка