Вплив шкідливих хімічних речовин на організм працівника виробництва - Петренко, Олена (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Досліджено негативний вплив шкідливих хімічних речовин, які становлять небезпеку для навколишнього середовища і людей, а також характер спричинених ними патологічних наслідків. Исследовано негативное влияние вредных химических веществ, которые представляют опасность для окружающей среды и людей, а также характер вызванных ими патологических последствий. The article is devoted negative influence of chemical matters which make a danger for circumferential environments and people, to character of caused by them pathological changes, and also to the method and facilities of protecting from their defeats.