Право інтеграції – перспективний напрям розвитку юридичної науки - Ортинський, В. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано процес становлення та розвитку права інтеграції як науки, навчальної дисципліни та комплексної сфери знань, його основні риси і характеристики, досліджено значення права Європейського Союзу, як складової права інтеграції, для асоціації України з Європейським Союзом. Висвітлено значення та перспективи розвитку науки права інтеграції та її зв’язок з удосконаленням освітнього процесу та підвищенням кваліфікації юристів. Статья посвящена анализу процесса становления и развития права интеграции как науки, учебной дисциплины и комплексной сферы знаний, его основных черт и характеристик, исследованию значения права Европейского Союза, как составной права интеграции, для ассоциации Украины с Европейским Союзом. Проанализировано значение и перспективы развития науки права интеграции и связь с совершенствованием образовательного процесса и повышением квалификации юристов. This article analyzes the formation and development of law as the integration of science, discipline and integrated knowledge areas, its main features and characteristics, the study of the right of the European Union, as part of the integration of the right to association of Ukraine with the EU. We analyze the value and prospects of development of the science of law integration and communication with the improvement of the educational process and professional development of lawyers.
Право интеграции – перспективное направление развития юридической науки
The right integration is a promising direction of development of legal science
Keywords: глобалізація; інтеграція; Європейський Союз; правова наука; практика; теорія; юридична освіта; глобализация; интеграция; Европейский Союз; правовая наука; практика; теория; юридическое образование; globalization; integration; European Union; legal science; practice; theory; legal education