Засади побудови кіберфізичних систем контролю та управління виробництвом зернових культур - Бубела, Т. З.; Ванько, В. М.; Столярчук, П. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Досліджено основні етапи контролю та управління виробництвом зернових культур. Визначено засади щодо побудови кіберфізичних систем (КФС) у цій сфері. Здійснено розподіл даних та функцій багаторівневої базової платформи ефективного моніторингу агровиробництва зерна. In this article the basic stages of an analytical study of control and management of production of cereals is made. The principles of constructing of cyber physical systems (CFS) in this area is created. The distribution of data and multi-core platform functions effectively monitor agricultural production of grain is done.
Principles of constructing the cyberphysical systems of grain production control and management
Keywords: кіберфізична система контролю; виробництво зернових культур; алгоритм прийняття рішення; бездротова сенсорна мережа; міжнародні вимоги; cyber-phisical control system; the grain production; the decision algorithm; wireless sensor networks; international requirements