Стан корпоративної культури машинобудівних підприємств львівщини: тенденції та перспективи - Ландіна, Т. В.; Бала, О. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено стан корпоративної культури машинобудівних підприємств Львівської області. Висвітлено роль та особливості корпоративної культури у машинобудуванні Львова. Проаналізовано основні чинники, за допомогою яких можна визначити рівень корпоративної культури, та на підставі статичних даних узагальнено тенденції зміни корпоративної культури. Research of the state of corporate culture of machine-building enterprises of the Lviv area is conducted in the article. A role and features of corporate culture is reflected in the engineer of Lviv. It is analysed basic factors by which it is possible to define the level of corporate culture and on the basis of static information the tendencies of change of corporate culture are generalized.