Метод формування та опрацювання сигнальних коректуючих кодів у комп’ютерних системах - Воронич, А. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Викладено метод формування та багатоканального передавання інформації з використанням сигнальних коректуючих кодів у базисі Галуа. Показано перспективу використання таких кодів для збільшення пропускної здатності каналу передачі в комп’ютерних системах. Крім цього, застосування спіральних властивостей сигнальних коректуючих кодів у базисі Галуа дає змогу підвищити коректуючі властивості сигнальних кодів у разі виникнення пакетів помилок. Technology of multichannel information transmission is described with using corrective signal codes in Galois basis. It is shown perspective of use these codes to increase bandwidth transmission in computer systems. Besides using of spiral properties corrective signal codes in the Galois basis we can increase the corrective properties of signal codes when packet errors emergence
Keywords: коректуючі сигнальні коди; базис Галуа; corrective signal codes; Galois basis