Нові струмопровідні композиційні матеріали на основі полімерних гідрогелів - Гриценко, О. М.; Скорохода, В. Й.; Лозинський, Я. Т.; Мількович, О. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Встановлено можливість одержання електропровідних наповнених полімерних гідрогелів на основі кополімерів гідроксіетилметакрилату (ГЕМА) з полівінілпіролідоном (ПВП). Досліджено вплив природи, кількості наповнювача, вологи на електропровідні характеристики одержаних матеріалів. It was determined the possibility of conducting filled polymer hydrogels on the basis of co-polymers of hydroethylenemethacrylate (HEMA) with polyvinylpirrolidone (PVP) obtaining. The effect of nature, filler quantity, moisture and temperature on conducting characteristics of obtained materials was investigated.
Keywords: наведено результати визначення питомого опору; активна питома поверхня